Tilbud til bedrifter, organisasjoner og vennegrupper.

 

MALEKVELD

Alle settes i sving med pensel og palett. Dere maler et større bilde sammen i gruppe(r), eller på hvert deres mindre lerret. Når programmet er gjennomført vet vi at alle har hatt en finger med i spillet – maleriet er ferdig – klart for å pryde en vegg. Alle lager sitt eget maleri. Motivet kan tilpasses. Vi kan kopiere en kjent kunstner, Male Mjøsa, som vi finner rett uten for Minipicasso eller finne et tema som gruppen er interessert i.

TEGNEKVELD

En kveld med undervisning i tegning steg for steg. Dette gjør at alle vil få et fint resultat. Etter å ha lært forskjellige muligheter og framgangsmåter med blyanten, er det mulig å tegne et eget valgt motiv.

GRAFIKK / LINOTRYKK

Grafikk er gøy fordi man får mange sjangser til å få et godt resultat. Alle finner sitt eget motiv, enten fra eget hode eller med utgangspunkt i forslag vi har tilgjenglig. Så skjærer vi motivet ut i linoleum og trykker det i garafikkpressa.

TA KONTAKT MED OSS   
– SÅ SKREDDERSYR VI EN KJEMPE HYGGELIG KVELD SAMMEN.
Legg til hvilken type kveld dere ønsker (Malekveld, Tegnekveld eller Grafikk / Linotrykk) og informasjon om hvor mange personer som deltar.

300 Kroner per person.

POST@MINIPICASSO.NO