Meld deg på et kurs som dreier seg om betydningen av ditt kunstnerskap.

Målet med kurset er at du bedre kan artikulere hva din kunstneriske praksis inneholder og at du har en skreddersydd tekst som du vil kunne bruke i ulike sammenhenger relatert til din kunst og eventuelle søknader og utstillinger. Det handler om å klargjøre din kreative prosess for deg selv og andre.

Kurset består av individuelle veiledninger i form av E-post korrespondanse. Disse epostene vil inneholde Word dokumenter med svar, spørsmål, referanser og nye problemstillinger til vidre refleksjon. Bilder av og tekster om ditt kunstneriske virke utvikles i samarbeid med veileder Lars Nordby. I løpet av to måneder utveksles det fire utdypende svar om sammenhengen mellom dine arbeider og tematikk. Veileder er åpen for å motta tekster og bilder fortløpende i løpet av disse to månedene. Veiledningene er åpne for påmeldinger av alle kunstneriske sjangere og disipliner, nybegynnere og viderekomne.

For å melde deg på, fyll ut følgende skjema:

Fra dagen du melder deg på starter kurset. Etter du har sendt inn påmeldingen må du sende inn noen bilder av dine kunstverk til post@minipicasso.no 

De fire veiledningene i løpet av to måneder koster 3000 kr,- totalt. Veiledningene faktureres i det påmeldingen er mottatt. 

Lars Nordby (www.larsnordby.com) har Bachelor og Mastergrad fra Kunstakademiet i Oslo. Han har gjort utstillinger ved Kunstnernes Hus i Oslo; Arkeologisk Museum i Veliko Turnovo, Bulgaria; Hyde Park Art Center i Chicago, USA; Hamar Kunstbank; og Galleri Lynx i Oslo. I tillegg til å drive samtidskunst galleriet Heerz Tooya (www.heerztooya.com), er Nordby freelance kurator og Direktør for Artist Residency ARV.International (www.arv.international). Lars Nordby har også tidligere holdt Portefølje kurs i Hamar og er publisert ved JohnJohnBooks Publishing i Amsterdam i Nederland.